Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

""Εχθές όπως θα θυμούνται κάποιοι σας είχα βάλει ένα τεστ με ερωτήσεις και απαντήσεις πολλαπλών επιλογών. Είχα γράψει για την ακρίβεια τρεις προτάσεις και εσείς έπρεπε να επιλέξετε ποια ήταν η σωστή. Οι προτάσεις ήταν οι εξής:
-ΓΕΜΙΣΕ ΝΕΚΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ
-ΓΕΜΙΣΑΝ ΝΕΚΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ
-ΓΕΜΙΣΕ ΝΕΚΡΑ ΣΚΥΛΙΑ Η ΣΕΡΡΕΣ
Δέχτηκα πολλά μηνύματα με απαντήσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως δεν φτάνει να είσαι καλός μαθητής και να διαλέξεις την σωστή απάντηση. Μετράει και η εξυπνάδα! Εκεί λοιπόν είναι που ο "μαθητής-γατόνι" σου βρίσκει μια τέταρτη πρόταση, εξίσου σωστή και έχει να το λέει πως μόνος βρήκε το σωστότερο! Εύγε παλικάρι μου!!!P.S. Τώρα αν μου κάνει μήνυση και γιατί επισημαίνω λάθη της Ελληνικής Γλώσσας, χαλάλι του. Ας πάω και ισόβια!!! ""
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ BLOGS "SERRESITES.BLOGSPOT.COM" Προσωπικά θα κάνω μιά και μόνο παρατήρηση. Στή θέα εστω και φωτογραφικά ενός δηλητηριασμένου αξιολύπητου και αδέσποτου ζώου δεν έχει να πει΄τίποτα άλλο εκτός αν συντακτικά είναι σωστά γραμμένη η είδηση!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΠΡΑΞΗ,ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΛΑΛΑΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΞΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Aytos-ayti stamatise na asxolite mazi sou. To eipe kai to ekane. Esy pali den les na jekoliseis pragma pou simainei pos i goustareis i pos to kaneis gia na ton-tin prokaleseis na janasxolithei mazi sou. Kaneis saw omos den leei na paradextei pos akoma kai me ta diktika tou-tis sxolia, mas diorthonei kai mas kanei kalyterous. An anoixoume ta matia mas kai doume tin alitheia, den exei grapsei kai tipota psemata. Nai mporei na einai aixmira kai isos kai diktika opos eipa pio pano, alla psemata den exei pei.

Ανώνυμος είπε...

Το μπλογκ σερρεσιτε νομιζω πως το λεει καθαρα πως κριτικαρει με χιουμορ τα υπολοιπα σερραικα μπλογκ και ιστοσελιδες. Πουθενα δεν λεει πως κανει δημοσιογραφια. Εσυ τωρα γιατι συστρατευεσαι με τον Σαββιδη που στο κατωκατω φαινεται πως εχουν προσωπικα. Δηλαδη εισαι υπερ των μηνυσεων; Και σαν γνωστης των νομων πιστευεις πως εχει δικαιο ο Σαββιδης; Για ξεκολλατε λεω εγω και κοιταξτε τα δικα σας μπλογκς. Εγω παντως τον παω οποιον κιαν κρυβεται πισω απο το σερρεσιτε γιατι απλα δεν υπεκυψε στους εκβιασμους και τις απειλες και δεν εκλεισε το μπλογκ του. Αρα κατι σημαινει αυτο. Νομιζω πως ξερει καλα πως δεν εχει γραψει τιποτα ποινικα κολασιμο και ολες οι απειλες ειναι σαπουνοφουσκες.

Ανώνυμος είπε...

H ANNA ALEYRA GIATI DEN DIAPSEVEI PWS AYTH EINAI PISW APO TO SERRESITES? E??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

alevras είπε...

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ SERRESITES ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ)
ΡΕ SERRESITES ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΕ ΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ?

---------------

Αυτή είναι η «δημοσιογραφία» Σαββίδη! Αυτά κάνει η ανεπάρκεια και η έλλειψη δημοσιογραφικής παιδείας.

Και ρωτώ. Χρειάζεται κάποιος να είναι εμπαθής μαζί του για να διαπιστώσει πως ο άνθρωπος κάνει μόνο για να πουλάει σάμαλι στο πανηγύρι της Ηράκλειας;;;

ακόμα μια φορά αυτοαποκαλείται «δημοσιογράφος» χωρίς όμως να απαντάει το που και το πώς έλαβε αυτόν τον «τίτλο».

Δεν πρόκειται να σταματήσω να ρωτάω τον Σαββίδη.
Τσαρλατάνοι τις δημοσιογραφίας υπάρχουν πολλοί. Σαν αυτόν στα Σέρρας, κανείς!!!

Αφρατούλη..θα απαντήσεις;;;
-Ποια δημοσιογραφική σχολή έχεις τελειώσει;
-Σε ποια δημοσιογραφική ένωση ανήκεις;
-Τι επάγγελμά γράφει η ταυτότητα σου;
-Που εργάζεσαι τώρα και με τι είδους εργασιακή σχέση;
-Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να υπογράφεις ως δημοσιογράφος;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τον Σαββίδη. Αν και όλοι έχουν καταλάβει την "ποιότητα" του, όλοι ξέρουν για την "κατάρτισή" του και φυσικά όλοι γνωρίζουν για την παντελή του ασχετοσύνη με την δημοσιογραφία,

Vaggelis είπε...

e den pame kala. ayta einai ta ybristika sxolia. mallon den xerete ti simainei ybris. Ase pou se merika apla kanei kapoies erotiseis. An ithele o sabidis as apantouse se pia dimosiografiki enosi aniki. Diladi tha yparxei eisaggeleas pou tha arei tin anonymia kapoiou blog epeidi kapoios eipe to savidi salepitzi? yparxei dikigoros pou eipe sto savidi pos tha kerdisei tin ypothesi? e den pame kala.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.
1.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΥ ΤΟΥ[ΤΗΣ]ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ!ΠΟΤΕ ΠΙΑ..
2.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ "ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ"ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΝΕΚΡΟ ΚΕΙΤΕΤΑΙ-ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ-ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ..Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

savvidis_pan είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
savvidis_pan είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΑΠΕΙΛH ΚΛΠ ΚΛΠ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ? ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΣΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΜΠΛΟΓΚ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το infoserres γιατί δεν λειτουργεί;